O nama

Agencija za strane jezike "Oxford" osnovana je 1994. godine u Užicu i kao takva je usko sprecijalizovana za izvodjenje nastave engleskog jezika kao stranog i prevodilačke usluge.

Nastava se odvija po najsavremenijim metodama kombinujući sve jezičke veštine (govor, čitanje, pisanje i razumevanje), a u svom radu najveći akcenat stavljamo na usavršavanje komunikativne veštine i na interaktivni oblik nastave.

Organizujemo kurseve engleskog jezika za odrasle, kao i za decu. Kursevi za odrasle traju 4 meseca (2*2 časa sedmično), a za decu 10 meseci (2*1 čas sedmično). Takođe organizujemo pripremu polaznika za polaganje ispita po programu Cambridge univerziteta radi dobijanja međunarodno priznatih sertifikata... Detaljnije informacije ćete dobiti klikom na KURSEVI... Individualni časovi (one-to-one classes) su takođe dostupni. Agencija "Oxford" organizuje polaganje ispita dva puta godišnje i dobijanje našeg sertifikata nakon položenog ispita.

U nastavi opšteg engleskog jezika (do nivoa B2) koristimo udžbenike Instituta za strane jezike iz Beograda, jer su se pokazali metodski kao najbolji i najadekvatniji za naše područje, dok za više nivoe i specijalizovane kurseve koristimo udžbenike engleskih izdavača.

Tokom redovnih studija, predavači ove škole Ksenija Kostić i Irena Bajić su pohađale letnje škole engleskog jezika u Engleskoj (Oxford). Po završetku studija engleskog jezika oba predavača su pristupila hospitovanju na Institutu za strane jezike iz Beograda čije seminare redovno pohađaju, kao i seminare koji se organizuju pod pokroviteljstvom Britanskog saveta u Beogradu (British Council).

Svojim polaznicima nudimo i mogućnost pohađanja letnje škole engleskog jezika u kampu Skouras na Halkidikiju, gde se nastava izvodi od strane sertifikovanih predavača iz Velike Britanije. Pored časova engleskog jezika, polaznici mogu uživati u raznovrsnim vannastavnim aktivnostima u zabavnom internacionalnom okruženju.